top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCaroline Reineke

De stille stad

De stilte in de stad maakt andere geluiden hoorbaar en daarmee zichtbaar. Zo ook hier in de Jordaan. Terwijl ik het artikel las, hoorde ik het getsjirp van een merel. Ik keek op en zag haar actief wroeten in een van de planten op mijn planten. Behendig en met enig doorzettingsvermogen trok ze een kwart van de plant eruit. Het fundament voor haar nest had ze in haar snavel. Ook dit is een uitkomst van de stille stad. Ik hoor meer en heb daardoor meer oog voor mijn directe omgeving. Ik geniet daar elke dag van.

Geplaatste brief in het Parool op 8 mei1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Seksueel grensoverschrijdend gedraf, hoe ga je dat tegen op de werkvloer? Verscherpte gedragscodes werken niet. De dreiging van negatieve publiciteit wel, aldus Willem Verschoor in zijn ingezonden art

bottom of page