top of page
Zoeken
  • Mariette reineke

Geloof in jezelf

Met een grote glimlach lees ik het artikel over Syrische vluchtelingen die bij Connexxion de kans krijgen om buschauffeur te worden, ook al duurt dit een jaar, vanwege de taal. Andrih mag wat mij betreft in een gouden lijstje, net als zijn collega’s. Een uitkering is voor mensen die ziek zijn, of oud. Ik ben dertig. Ik kan werken, dus ik moet, aldus Andrih. Geloof in jezelf, zo zegt hij. Nou Andrih, ik geloof honderd procent in jou. Ik hoop dat meer bedrijven een voorbeeld nemen aan Connexxion en dat we als land op deze manier vluchtelingen een kans geven om hun talenten te ontwikkelen.


Ingezonden brief de Volkskrant d.d. 11 december 2019
4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Seksueel grensoverschrijdend gedraf, hoe ga je dat tegen op de werkvloer? Verscherpte gedragscodes werken niet. De dreiging van negatieve publiciteit wel, aldus Willem Verschoor in zijn ingezonden art

bottom of page