Zoeken
  • Mariette reineke

Geloof in jezelf

Met een grote glimlach lees ik het artikel over Syrische vluchtelingen die bij Connexxion de kans krijgen om buschauffeur te worden, ook al duurt dit een jaar, vanwege de taal. Andrih mag wat mij betreft in een gouden lijstje, net als zijn collega’s. Een uitkering is voor mensen die ziek zijn, of oud. Ik ben dertig. Ik kan werken, dus ik moet, aldus Andrih. Geloof in jezelf, zo zegt hij. Nou Andrih, ik geloof honderd procent in jou. Ik hoop dat meer bedrijven een voorbeeld nemen aan Connexxion en dat we als land op deze manier vluchtelingen een kans geven om hun talenten te ontwikkelen.


Ingezonden brief de Volkskrant d.d. 11 december 2019
4 keer bekeken

Lichtpuntjes

van Amsterdam

Caroline Reineke & Mariette Reineke

Email: info@lichtpuntjesvanamsterdam.nl